POP UP RESTAURANTS
Tα Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά σάς δίνουν τη δυνατότητα να συνοδεύσετε επιτόπου οίνους της έκθεσης με φαγητό. Σε συνεργασία με τον executive chef του Πύργου Πετρέζα Μιλτιάδη Κιούκα δημιουργούνται δύο εφήμερα εστιατόρια.
Το ένα, τύπου bistrot, θα διαθέτει ελαφρύ φαγητό, π.χ. σαλάτες, σνακ κ.ά., καθώς και καφέ. Το άλλο εστιάζει ―που αλλού;― στο κρέας, που παρουσιάζεται μαγειρεμένο με τρεις διαφορετικούς τρόπους: στη σχάρα, στο φούρνο και στην κατσαρόλα.
Για τη συνοδεία φαγητού, κάποια κρασιά θα διατίθενται και σε ολόκληρη φιάλη, με τον απαιτούμενο αριθμό κουπονιών για την αγορά τους (πληροφορίες στα σταντ των εκθετών).
Κατεβάστε τα μενού εδώ:
