Μεγάλλα Κόκκινα Κρασιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Τα σπουδαιότερα ερυθρά κρασιά και οι σημαντικότεροι Έλληνες παραγωγοί σας περιμένουν!

Λόγω της σπανιότητας και του υψηλού κόστους των περισσότερων φιαλών της εκδήλωσης, τα μισά περίπου κρασιά που παρουσιάζονται απαιτούν χρηματική συμμετοχή για τη δοκιμή τους, η οποία γίνεται με κουπόνια.

Έτσι, το αντίτιμο εισόδου στην εκδήλωση είναι 40€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο (10€) και 10 κουπόνια των 3€ έκαστο.

Ο επισκέπτης, αφού αγοράσει εισιτήριο και κουπόνια, παίρνει ένα διαγραμμισμένο κρυστάλλινο ποτήρι Riedel, με το οποίο θα κάνει τις γευσιγνωσίες του. Η χρήση του ποτηριού απαιτεί εγγύηση 10€, τα οποία επιστρέφονται με την επιστροφή του (οι επισκέπτες παρακαλούνται να προβλέπουν 10€ σε µετρητά -η χρήση κάρτας δεν προβλέπεται για αυτήν την περίπτωση, εφόσον τα χρήματα επιστρέφονται). Τα κουπόνια εξαργυρώνει στα σταντ των οινοποιών ή των εισαγωγέων, προκειμένου ο επισκέπτης να δοκιμάζει σε τιμή κόστους τα κρασιά που επιλέγει (δόση 50ml). Όταν του τελειώσουν τα κουπόνια μπορεί να αγοράσει περισσότερα από την γραμματεία της εκδήλωσης.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως κρασί με τιμή που στην κάβα ζυγώνει τα 200€ δοκιμάζεται ακόμα και με τέσσερα κουπόνια και κρασιά των 100€ ακόμα και με 2 κουπόνια.

Τα ελληνικά κρασιά των τρεχουσών στην αγορά εσοδειών κατά κανόνα δεν χρεώνονται με κουπόνι (η δοκιμή τους είναι δωρεάν) και το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά από τα παλαιωμένα, σπάνια ή εκτός αγοράς ελληνικά κρασιά (αλλά όχι όλα).

VIP PASS

Εξασφαλίστε την κάρτα προνομίων που θα πάει την εμπειρία των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών σε άλλο επίπεδο!

Κάθε χρόνο το VIP Pass είναι ο πιο άνετος τρόπος να ζήσει κάποιος την εμπειρία των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών. Φέτος, παράλληλα με την είσοδό σας στην έκθεση και το μενού Α’ στο εστιατόριο, αξίας 50€, το VIP Pass σάς δίνει 2 σετ των 10 κουπονιών δοκιμής (αξίας €30 το ένα) και δωρεάν ποτήρι σαμπάνιας Pommery στο εστιατόριο. Όμως η χρησιμότητα του είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς με αυτό είναι και ο μόνος τρόπος να κάνετε προ-κράτηση στο La Meat Maison pop-up restaurant και να προλάβετε το μενού της επιλογής σας, καθώς οι θέσεις αλλά και τα steaks ανά μενού είναι συγκεκριμένα και προκαθορισμένα. Το κόστος του VIP Pass είναι 110€.

 

Υπάρχει, επίσης, και το VIP Pass Gold που με €40 επιπλέον σας εξασφαλίζει την είσοδο στο Davidoff Cigar Lounge με open bar αποσταγμάτων και complimentary πούρο Davidoff.

Λεπτομέρειες και κρατήσεις για τα VIP Pass θα βρείτε εδώ.

Μεγάλλα Κόκκινα Κρασιά
Μεγάλα κόκκινα κρασιά logo
Πύργος Πετρέζα
Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021
11:00 – 20:00
Fnl Guide
FNL Guide
210 677 3845
www.fnl-guide.com
Vinetum
Vinetum
210 766 0560
info@vinetum.gr
Wine in Moderation Responsibility Alliance