Μεγάλλα Κόκκινα Κρασιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Τα σπουδαιότερα ερυθρά κρασιά και οι σημαντικότεροι Έλληνες παραγωγοί σας περιμένουν!

Λόγω της σπανιότητας και του υψηλού κόστους των περισσότερων φιαλών της εκδήλωσης, τα μισά περίπου κρασιά που παρουσιάζονται απαιτούν χρηματική συμμετοχή για τη δοκιμή τους, η οποία γίνεται με κουπόνια.

Έτσι, το αντίτιμο εισόδου στην εκδήλωση είναι 50€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο (20€) και 10 κουπόνια των 3€ έκαστο. Εισιτήρια και κουπόνια πωλούνται αποκλειστικά στην υποδοχή της έκθεσης.

Ο επισκέπτης, αφού αγοράσει εισιτήριο και κουπόνια, παίρνει ένα διαγραμμισμένο κρυστάλλινο ποτήρι Riedel, με το οποίο θα κάνει τις γευσιγνωσίες του. Η χρήση του ποτηριού απαιτεί εγγύηση 10€ τα οποία επιστρέφονται με την επιστροφή του (οι επισκέπτες παρακαλούνται να προβλέπουν 10€ σε µετρητά ―η χρήση κάρτας δεν προβλέπεται για αυτήν την περίπτωση, εφόσον τα χρήματα επιστρέφονται).

Τα κουπόνια εξαργυρώνονται στα σταντ των οινοποιών και των εισαγωγέων, προκειμένου ο επισκέπτης να δοκιμάζει σε τιμή περίπου κόστους τα κρασιά που επιλέγει (δόση 50ml). Όταν του τελειώσουν τα κουπόνια μπορεί να αγοράσει περισσότερα από τη γραμματεία της εκδήλωσης.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως κρασί με τιμή που στην κάβα πλησιάζει τα 200€ δοκιμάζεται ακόμα και με τέσσερα κουπόνια (12€) ενώ κρασιά των 100€ ακόμα και με 2 κουπόνια.

Τα ελληνικά κρασιά των τρεχουσών στην αγορά εσοδειών κατά κανόνα δεν χρεώνονται με κουπόνι (η δοκιμή τους είναι δωρεάν) και το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά από τα παλαιωμένα, σπάνια ή εκτός αγοράς ελληνικά κρασιά (αλλά όχι όλα).

Μεγάλα κόκκινα κρασιά logo
Πύργος Πετρέζα
Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
11:00 – 20:00
Vinetum
Vinetum
210 766 0560
info@vinetum.gr
Wine in Moderation Responsibility Alliance