Μεγάλλα Κόκκινα Κρασιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Τα σπουδαιότερα ερυθρά κρασιά και οι σημαντικότεροι Έλληνες παραγωγοί σας περιμένουν!

Λόγω της σπανιότητας και του υψηλού κόστους των περισσότερων φιαλών της εκδήλωσης, τα μισά περίπου κρασιά που παρουσιάζονται απαιτούν χρηματική συμμετοχή για τη δοκιμή τους, η οποία γίνεται με κουπόνια.

Έτσι, το αντίτιμο εισόδου στην εκδήλωση είναι 40€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο (10€) και 10 κουπόνια των 3€ έκαστο.

Ο επισκέπτης, αφού αγοράσει εισιτήριο και κουπόνια, παίρνει ένα διαγραμμισμένο κρυστάλλινο ποτήρι Riedel, με το οποίο θα κάνει τις γευσιγνωσίες του. Η χρήση του ποτηριού απαιτεί εγγύηση 10€, τα οποία επιστρέφονται με την επιστροφή του (οι επισκέπτες παρακαλούνται να προβλέπουν 10€ σε µετρητά -η χρήση κάρτας δεν προβλέπεται για αυτήν την περίπτωση, εφόσον τα χρήματα επιστρέφονται). Τα κουπόνια εξαργυρώνει στα σταντ των οινοποιών ή των εισαγωγέων, προκειμένου ο επισκέπτης να δοκιμάζει σε τιμή κόστους τα κρασιά που επιλέγει (δόση 50ml). Όταν του τελειώσουν τα κουπόνια μπορεί να αγοράσει περισσότερα από την γραμματεία της εκδήλωσης.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως κρασί με τιμή που στην κάβα ζυγώνει τα 200€ δοκιμάζεται ακόμα και με τέσσερα κουπόνια και κρασιά των 100€ ακόμα και με 2 κουπόνια.

Τα ελληνικά κρασιά των τρεχουσών στην αγορά εσοδειών κατά κανόνα δεν χρεώνονται με κουπόνι (η δοκιμή τους είναι δωρεάν) και το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά από τα παλαιωμένα, σπάνια ή εκτός αγοράς ελληνικά κρασιά (αλλά όχι όλα).

VIP PASS

Εξασφαλίστε την κάρτα προνομίων που θα πάει την εμπειρία των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών σε άλλο επίπεδο!

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προαγοράσουν ή να αγοράσουν επι τόπου το VIP pass της εκδήλωσης, που διατίθεται στο www.fnl-guide.com ή στην υποδοχή των ΜΚΚ. 


Κοστίζει 100€, περιλαμβάνει δύο μπλοκάκια με 10 κουπόνια έκαστο (αξίας 60€), ενώ παρέχει και έκπτωση ενός κουπονιού στα κρασιά Γιώργου Λελεκτσόγλου από τον Βόρειο Ροδανό.

Επιπλέον, το VIP pass δίνει πρόσβαση στο VIP Lounge, που θα λειτουργεί στην αίθουσα«Royal», απέναντι από την κυρίως αίθουσα των MKK.
Εκεί, ο κάτοχος VIP Lounge θα μπορεί να ξεκουράζεται, να απολαμβάνει σαμπάνια, καφέ και να τρώει κάτι ελαφρύ για όσο διαρκεί η εκδήλωση, που και φέτος θα διαθέτει μικρές γευστικές εκπλήξεις από το εξαιρετικό Queen Bee!

 

 

Μεγάλλα Κόκκινα Κρασιά
Μεγάλα κόκκινα κρασιά logo
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
24 Νοεμβρίου 2019
Κυριακή: 13:00-20:00
Fnl Guide
FNL Guide
210 677 3845
www.fnl-guide.com
Vinetum
Vinetum
210 766 0560
info@vinetum.gr
Wine in Moderation Responsibility Alliance